Får det lov å vara en kopp kaffe?

Kärnan av Off-Grid Studio

Vårt tvärvetenskapliga team arbetar med dig för att förbättra, uppfinna och skapa allt du behöver. Utifrån våra kunders behov har vi utformat en unik designprocess som ger bra resultat och trygga kundrelationer.

"Med skapandet av vår första webbsida 2018, har vi utvecklat en kraftfull och generativ design filosofi."

INNOVATION

Off-Grid är ett team som lever för obeveklig nyfikenhet — sökandes efter nya idéer & innovation. Vår ambition är att möta dagens trender med kreativitet och målmedvetenhet, för att förutse användarens framtida behov

HUMAN

Vår avsikt bakom varje projekt, gränssnitt och identitet är att förstå människor — med känslor, beteenden och attityder. Design och Kommunikation är en interaktiv process där behov, erfarenheter och förväntningar guidar våra produkters utformning

SYSTEMATISK

Med en kreativ brief ringar vi in ert företag och dess behov, för att sedan sätta oss in i ert perspektiv. Här strukturerar vi upp era utmaningar och lösningar med en digital strategi och skapar bra designsystem, som ger kraft åt kreativitet — och får människor att agera

EXKLUSIV

Generisk design och kommunikation som ser bra ut, men inte fyller sitt syfte är inte vår kopp te. Vi tar varje chans att lära känna våra kunder och deras målgrupp - för att skapa unika narrativ & produkter som ger liv åt exklusiva varumärken

MINIMALISTISK

Vår designmetod går ut på att förenkla. Vi njuter av att göra något som var komplicerat, enkelt, minimalistiskt & modernt.

HÅLLBARA LÖSNINGAR

- Flexibla lösningar som kan expandera i takt med att våra kunder växer

- Med senaste tekniken utformar vi moderna lösningar

- Vi tar en iterativ inställning till både vårt arbete och vår praxis och letar alltid efter sätt att förbättra det vi gör

- Djupgående research ger medvetna val som håller år efter år

ETISK PRISSÄTTNING

Vi jobbar med något vi kallar för etisk prissättning där en relation mellan investerad arbetstid och produktens värde får avgöra vad produkterna kostar. Med detta vill vi få fram mer humana priser för de tjänster vi säljer där vår ambition är att möta våra kunders budget - i kontrast till den prissättning som är vanlig hos större byråer

Se ERBJUDANDE
Lokalt eller Online

Vi möter dig på den tid och plats som passar dig: På plats i Östersund eller via Zoom

Vi effektiviserar komplexa processer.

ETT

1
Upptäcka

Vi formar varumärken genom att applicera djupgående research - för att utmana generisk kommunikation & design.

TVÅ

2
DESIGNA

Vår designmetod går ut på att förenkla. Vi njuter av att göra något som är komplicerat, enkelt, minimalistiskt & modernt.

TRE

3
BYGGA

Med hjälp av den senaste tekniken, bygger vi med effektivitet och finess, för att skapa flexibla lösningar som kan expandera i takt med att våra kunder växer.

FYRA

4
FÖRBÄTTRA

Vi tar en iterativ inställning till både vårt arbete och vår praxis och letar alltid efter sätt att förbättra det vi gör.

Lansera ert företag online inom 7 dagar

För att kunna hjälpa fler har vi just nu tagit fram tre specifika lösningar - till humana priser

SE ERBJUDANDE
Våra kunder är våra inspirationskällor,
våra program våra verktyg
& våra slutprodukter vårt hantverk
SE VÅRA KUNDCASE
Med passion för mänsklig kommunikation

Med bakgrund i Beteendevetenskap, Grafisk Design, Visuell Kommunikation, UX Design, App Design & Creative Writing utformar vi skräddarsydda lösningar som når er specifika målgrupp. Och med stor passion för Webbutveckling & Marketing bygger vi hållbar kommunikation som genererar effektiva resultat

SE TIDIGARE UPPDRAG
CEO / FRONT-END DEVELOPER / DESIGNER
Sara

Intuitiv utvecklare och grundare av Off-Grid Studio som spenderar varje vaken minut med att sätta sig in i trender, kulturer, människor & utvidga sina kompetenser inom Design & Kommunikation.

"Design som bara är fin fyller inget större syfte i en värld fylld av fina saker. Ett genomtänkt designsystem som erbjuder kunden och användaren lösningar som förenklar deras vardag - har potential att förändra företag, människor & samhällen"

MOTION GRAPHIC DESIGNER / VISUAL COMMUNICATIONS
Daniel

Intresserad av att utveckla design och kommunikation som ger liv åt narrativ som lyfter företag att förverkliga sina mål. Stor passion för att undersöka och utveckla nya metoder att nå innovativa resultat.

INTERACTION DESIGNER / SEO / CONTENT WRITER
Samuel

Ser design och kommunikation som en plattform för mänsklig interaktion och samlar kunskap om de unika spelregler som tar företag till topp tio i sin bransch.

FAQ
Vad är EN DIGITAL NÄRVARO & hur är det relevant för mitt företag?

Kommunikation är de unika verktyg ert företag använder för att leverera ert budskap till er specifika målgrupp. I ett digitalt samhälle mäts dina produkter & tjänster gentemot en global marknad, och era kunder har koll på denna marknad.

Med en modern och unik Digital Närvaro som bas har ni möjlighet att ta en stark position på marknaden. En position som ser till att ni använder alla styrkor ni har för att marknadsföra ert företag på bästa möjliga sätt, och ta en konkurrenskraftig position.

Detta skapar tillit hos er kundkrets och bygger relationer som genererar resultat - vilket är ett vasst verktyg för er att nå era mål

Jag står i valet och kvalet mellan att skapa min webbsida själv & anlita någon, hur kan ni hjälpa mig?

Det finns bra verktyg online idag där du kan skapa en webbsida själv, exempelvis One, Hemsida24, Squarespace & Wix. I dessa går det att skapa fina moderna webbsidor med Responsiv Webbdesign.

En nackdel med detta är dock att alla dina konkurrenter har tillgång till samma verktyg - vilket gör att din potential att sticka ut blir något mindre. Det kan även vara tidskrävande att sitta och bygga webbsidor, hur bra verktygen än är, och kanske detta är tid du vill investera i något annat? Till exempel på att bygga och driva ert företag.

Vi erbjuder unika webbsidor, skapade från grunden, baserade på en unik positioneringsstrategi framtagen för ert koncept. Vårt mål är att skapa hållbar kommunikation och i de webbsidor vi bygger integrerar vi därför interaktiva element - som animation, typografi, video för att ge era kunder en alldeles unik användarupplevelse. En upplevelse som gör att de kommer tillbaka för mer.

jag vill ta en delaktig roll i skapandet av vår kommunikation, hur ser ni på detta?

Våra kunder är ofta drivna entreprenörer med kunskap inom många olika områden. Detta är något vi värderar högt och det är så vi skapar bra kommunikation - tillsammans med våra kompetenta kunder.

Vi har utformat effektiva processer för våra tjänster där vårt fokus är att ta in våra kunders unika tankar och behov i viktiga skeden. I dessa skeden samarbetar vi med er för att se hur vi kan kommunicera ert koncept på bästa möjliga sätt till er målgrupp.

Med detta samarbete vill vi att ni känner en tillit för att vi skapar kommunikation som andas ert koncept och lyfter ert företag- samtidigt som ni kan lägga er energi på andra delar av ert företag.


Kontakta oss!

Vi är alltid nyfikna på att höra från våra kunder om intressanta uppdrag & samarbeten

SERVICE & BOKNING
Huvudkontor
070 344 50 48
Bandvagnsgränd 3
Östersund
831 32
SE PÅ KARTA
ÖVRIGA FRÅGOR
info@offgridstudio.se
SKICKA MAIL
ARTIKLAR
Läsvärt hos Off-Grid Studio